Werkgevers

Werkgevers

Waarom opdrachtgevers en kandidaten voor ons kiezen

We Worq biedt opdrachtgevers en kandidaten uitstekende, unieke en professionele wervingsoplossing. De dynamische offshore-industrie vereist flexibele en proactieve werving om bekwame diensten om toegevoegde waarde te leveren.

Deskundige adviseur

We nemen de tijd om uw bedrijf en de branche als geheel te leren kennen en ervoor te zorgen dat wij uw behoeften volledig door en door begrijpen. Deze zorgvuldigheid draagt ​​bij aan het fundament van onze ambitieuze en betrouwbare bedrijfsvoering waar we als bedrijf erg trots op zijn.

Wilt u meer informatie?

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen of bent u op zoek naar nieuwe uitzandkrachten? Vul het contactformulier in, dan nemen wij contact met u op. Belt u liever meteen? Dat kan ook. We zijn bereikbaar tijdens kantooruren op 06 25 57 05 33.

Meer weten over We Worq?

Vul het formulier in om in contact te komen met ons, of bel 06 255 70 533.

  * Verplichte velden

  Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Reviews WeWorq

  Over We Worq

  We Worq biedt wervingsoplossing voor de steeds groter wordende kloof in de offshore-industrie. We staan u bij met innovatieve, veelzijdige en gepersonaliseerde selectie en het inrichten van de flexibele schil.

  Lees Meer
  Deze website maakt gebruik van cookies

  We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

  close