Diensten

Diensten

Wervingsoplossing in detacheren en uitzenden vormen de kern van onze dienstverlening.

Als We Worq staan wij u bij om de pieken en dalen op te vangen en invulling te geven aan de flexibele schil. Detacheren en uitzenden zijn hiervoor de oplossing.Dit doen we met u maar vooral samen met u.

 • Dienstenpakket
 • Uitzenden
 • Detacheren
 • Werving & Selectie

Wij helpen bedrijven te voldoen aan hun flexibele personeelsbehoeften. Wij werven afhankelijk van uw behoefte kandidaten voor uw bedrijf en functie en zijn verantwoordelijk voor het gehele plannings- en verloningstraject. Wij zijn officieel werkgever, u heeft extra capaciteiten, de dagelijkse leiding en u geeft leiding aan de medewerkers.

Voor moeilijk vervulbare functies weten wij de juiste mensen te vinden. Door mensen op te leiden, helpen we samen aan een duurzame carrière zo bieden we mensen een carrière, in plaats van een baan.

Waarom We Worq?

Onze ervaring met het bouwen van de flexibele schil voor bedrijven is onze expertise gebied. Wij vinden het belangrijk om zowel de opdrachtgever als de kandidaat te leren kennen. Daarom is ons team voorbereid op beide groepen. Zo maken wij de beste match.

In de uitzendmarkt voor offshore personeel zijn specifieke kennis en expertise essentieel. De focus van onze dienstverlening ligt dan ook specifiek in het offshore marktsegment.

Solliciteren?

Vul onderstaand formulier in en upload je cv met motivatie!

  Kies bestand of sleep het bestand

  * Verplichte velden

  Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Reviews WeWorq

  Over We Worq

  We Worq biedt wervingsoplossing voor de steeds groter wordende kloof in de offshore-industrie. We staan u bij met innovatieve, veelzijdige en gepersonaliseerde selectie en het inrichten van de flexibele schil.

  Lees Meer
  Deze website maakt gebruik van cookies

  We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

  close